Muziek maken is leuk, samen muziek maken is nóg leuker! De Zaanse muziekverenigingen werken samen om muziek maken bereikbaar te maken voor iedereen in de Zaanstreek die het leuk vindt. Onder de vlag van OrkestZ organiseren we concerten en projecten. Het eerste project hebben we afgerond op 1 november 2015, met 160 kinderen op het podium in het Zaantheater. In jouw buurt is altijd een orkest en muziekles!

Speel je nog geen instrument?

Via de muziekvereniging in de buurt kun je les krijgen, zodat je snel kunt gaan meespelen in het orkest. De voordelen zijn: les van een professionele docent, aantrekkelijke tarieven en een instrument te leen. Klik op een pin op de kaart voor meer informatie over de orkesten in jouw buurt!


Speel je wel een instrument?

Dan kun je komen meespelen in een echt orkest! Als je tenminste een blaasinstrument of slagwerk speelt. Op de kaart van Zaanstad vind je alle orkesten die vallen onder OrkestZ. Klik op een pin en je ziet de links naar de websites van de orkesten. Als je interesse hebt in een orkest neem dan contact op met dat orkest! Je kunt altijd een keer meespelen.


Verenigingen in de buurt

Op de kaart hieronder vind je alle orkesten die vallen onder OrkestZ. Klik op een pin en je ziet de links naar de websites van de orkesten. Als je interesse hebt in een orkest neem dan contact op met dat orkest! Je kunt altijd een keer meespelen.


© 2015 - 2023 OrkestZ | Cookie Verklaring

Design & ontwikkeling DesignChap